Prints boven de bank in "Kopen zonder Kijken"

Ons werk was deze week te zien in in de woonkamer van het huis in “Kopen zonder Kijken” aflevering 3 van 2022. Wat een mega makeover was het! Zo gaaf om te zien hoe een sterk team een huis zo kan transformeren.

kijkenzonderkopen-Roosredijk-Kunst-Terracotta

Art met een afrikaanse twist

Boven de bank heeft Roos Reedijk twee van onze handgemaakte monoprints gehangen. Het zijn echte eyecatchers in het interieur, vind je niet? Het ontwerp van de artworks heet “Kinship”, onderdeel van onze "African Stories" collectie. Kinship betekent verwantschap, oftewel de verschillende manieren waarop we als mensen aan elkaar verbonden kunnen zijn.

Naast dat de warme beige- en bruintinten prachtig blenden in de kleuren van de ruimte, hebben de prints ook nog een passende betekenis voor het lucky stel. Beide prints zijn 70x100cm groot, wat een super mooi statement maakt samen als duo.

 

Shop the look

Ben je geinspireerd? HIER shop je onze “Kinship” collectie.

Je vindt er soortgelijke "broertjes en zusjes" prints van die in de aflevering, en vele andere kleuren. Zoals je van ons gewend bent, allemaal uniek en one of a kind.

Kijken zonder kopen met Roo Reedijk Kunst boven de bank van Enkel Art Studio

Prints mixen en matchen

En, heb je ook de mooie kleurrijke prints gezien in het atelier van Roos? Dit zijn een “Mithai” en “Masala Sunset” print, beide onderdeel van onze “Indian Summer” collectie.

Roos Reedijk - Kopen zonder Kijken

Enkel Art studio prints zijn heel goed te combineren in een mix! De twee prints in Kopen zonder Kijken geven een mooi rustig resultaat omdat ze zowel dezelfde vorm als kleur hebben. Je kan ook kiezen voor meer variatie door af te wisselen met verschillende kleuren en vormen.

Kopenzonderkijken-Roosredijk-Kunsttekoop


Kunst advies voor jouw interieur

Mocht je nou zelf een lege muur hebben en kan je wel wat hulp gebruiken om karakter aan je interieur te geven? Wij helpen je heel graag de makeover van je muur. Kom voor live advies langs tijdens een Open Studio weekend in Soest, hier kan je je opgeven. Of stuur ons een insta DM of een mailtje (hello@enkelartstudio.com). Dan gaan we samen met jou op zoek naar de ideale art match voor jouw interieur.

Kijkenzonderkopen-Roosredijk-Kunst-Terracotta


Wil je meer zien van ons werk?

Andere televisie uitzendingen waarin onze prints te zien zijn: