Enkel Art Studio in The Interior Project

Enkel Art Studio op tv in The Interior Project VIPS

Wat een eer is het als ons werk op televisie verschijnt! Vandaag hadden onze prints een moment of fame en waren ze te zien in The Interior Project, met dank aan Carolien Spoor die ons werk gebruikte in een interieur ontwerp opdracht.

The Interior Project: VIPS Carolien spoor

Interior design wedstrijd

The Interior Project VIPS is een gloednieuw programma op RTL 4. Bekende Nederlanders gaan met elkaar de strijd aan door een interieur te upgraden in een hele korte tijd. De deelnemers hebben maar twee dagen om de gehele ruimte te restylen en naar hun eigen hand zetten.

Enkelartstudio kunst

Onze favoriete deelnemer 

Actrice Carolien Spoor heeft een enorm uitgesproken stijl. We genieten altijd van haar kleurrijke en fashionable outfits en haar tomeloze humor en durf. Als ze dat weet te vertalen in haar interieur ontwerpen dan denken wij dat ze het nog wel eens ver kan schoppen in het programma!

the interior project vips carolien spoor leco kunst

Fotocredit William Rutten

Containerwoning goes chique

In de makeover opdracht van de uitzending van vandaag mochten de deelnemers studentenkamers van 18m2 in een nieuw jasje steken. In haar ontwerp voor de container ruimte gebruikte Carolien twee Enkel Art Studio prints. Haar keuze viel op een gouden “Solar Eclipse” monoprint en “You’ve got Soul”

The interior project Vips

 

Het was heel leuk om Carolien in onze studio te ontvangen en naar aanleiding van haar moodboards tot een mooie selectie van handgemaakt artwork te komen. 

“The Interior Project: VIPS” Carolien Spoor Kunst

Ultieme design droom

De naam van de winnaar van het programma mag trots prijken boven de deur van een exclusieve vijfsterren-hotelsuite…want de finale vindt plaats in Hotel de l’Europe in hartje Amsterdam! Wij hebben onze fingers crossed voor Carolien.

Enkelartstudio